KAYSERİ / DEVELİ - Çomaklı İlkokulu

Çomaklı İlkokulu

Çomaklı Mahallesi No198 Develi/KAYSERİ
Vizyon
Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yasayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, özgüveni gelişmiş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizin basarîli olabilecekleri alanları saptamak ve onları desteklemektir. Bu kapsamda; Öğrencilerinin ilgi ve yeteneklerini tanımak, öğrencilerinin kendilerini tanımalarını sağlayarak hedef belirlemelerine yardımcı olmak ve hedefleri doğrultusunda öğrencilerin öğrenme yaşantılarını artırmaya çalışmak temel görevimizdir.
08.50-15.10
Kalorifer (kömür)
Lojman
Okulumuza gidiş-geliş özel araçlar ile yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüz İsmini çok mahluk bulunan yerleşim yeri anlamına gelen ´Çokmahluk´ isminden alımış, bu isim zamanla değişime uğrayarak Çomaklı haline dönüşmüştür
ilçe merkezine 7 km, İl merkezine 40 km uzaklıktadır.