KAYSERİ / DEVELİ - Çomaklı İlkokulu

Ara

07.12.2022 tarihinde yapılan Okul-Aile Birliği toplantısında açık oyla yeni yönetim kurulu seçildi.Eski Okul-Aile Birliği yönetim kurulu başkanımız Salih KARATAŞ'a ve yönetim kurulu üyelerine okulumuz için yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür eder, yeni belirlenen yönetim kuruluna başarılar dileriz.

Kas

Okulumuz öğrencileri ve velilerinin geniş katılımları ile 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Okul müdürü Nazım ŞAHBAZ'ın günün anlam ve önemi ile konuşmasının akabinde tören planlanan akışı ile tamamlandı.

May

Okulumuz anasınıfı öğretmeni Ebru DALKILIÇ ve öğrencileri   tarafından yürütülen "Kodla Geçmişi Yaşat Geleceği " isimli e-twinning projesi  kapsamındaki çalışmaları yerel medyada haber oldu.Kendisine ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bir e-Twinning projesi olan Algorithm Workshops'un bu ay ki uzman konuğu çocuk yazarı Işık SARAÇ hanımefendi oldu. Öncelikle kendisine değerli katılımları için çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimizle birlikte yaratıcı yazma konusunda çok verimli ve eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Etkileşimli etkinliklerinin yer aldığı söyleşi de çocuklar ile yazarımız arasında çok güzel konuşmalar gerçekleşti. Programın sonunda yer alan soru cevap kısmında öğrencilerimiz sordukları sorular ile yazarımızdan nasıl yazar olunacağı ile tüyolar almaya çalıştılar.

Mrt

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni  İpek KARADEMİR  tarafından "ALGORİTHM WORKSHOPS " isimli   e-twinning  projesi  yürütülmektedir.Kendilerine ve öğrencilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.

Mrt

Okulumuz ana sınıfı öğretmeni  Ebru DALKILIÇ tarafından "KODLA GEÇMİŞİ YAŞAT GELECEĞİ " ve "RAKAMLARI KODLAYARAK ÖĞRENİYORUM " e-twinning  projeleri yürütülmektedir.Kendilerine ve öğrencilerine çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.